STADSLAB

Stadsindex

Lees meer

Stadsindex

Stadslaboranten zijn geen oude, verstrooide mannen in witte labjassen, met wild haar en kleine brilletjes. En bestuursleden van Stadslab zijn gewoon zes gemotiveerde vrijwilligers met een openstaande en behulpzame visie. Gewone Leidenaren. Studenten, experts uit het vakgebied en ruim duizend vrijwilligers met een drive. Dat zijn de stadslaboranten van Leiden. Al deze mensen dragen hun steentje bij om Leiden creatiever en steeds leuker te maken. Ze zijn verzameld in een bestand genaamd de Creative City Index.

Dit bestand werkt op basis van gepersonaliseerde profielen. Wil jij meedenken over bepaalde onderwerpen of meewerken aan projecten? Vul dan het profiel in. Bij nieuwe projecten heeft het bestuur van Stadslab een verbindende functie, en bekijkt op basis van de ingevulde profielen wie er goed bij dit project past.

Meld je aan

Vul hieronder je e-mailadres en wachtwoord in. Je kunt vervolgens op  jouw profielpagina extra informatie toevoegen. En je ontvangt dan onze maandelijks nieuwsbrief. Voor meer informatie over het opstarten van een eigen project kijk je onder het kopje Doe Mee.

Alleen de nieuwsbrief ontvangen? Dat kan ook.