STADSLAB

We Are Leiden

Lees meer

We Are Leiden creëert bijzondere ontmoetingen in de stad. Ontmoetingen tussen stadsbewoners die elkaar nog niet kennen, en die soms nauwelijks iets met elkaar gemeen hebben, maar die wel met elkaar wonen in hun stad. We geloven namelijk dat goede contacten helpen om je ergens thuis te voelen.

Nieuwkomers gezocht voor de 2e Kick-off (We Are Leiden)

In 2017 organiseerde We Are Leiden een groot evenement, waarbij ze 150 Leidenaren uitdaagden om 150 nieuwkomers een persoonlijke rondleiding te geven door de stad. Het was het begin van een nieuw initiatief in de stad. Na het succes van afgelopen jaar organiseert We Are Leiden dit evenement in de zomer opnieuw. De Kick-off wordt de jaarlijkse aftrap van het nieuwe seizoen!

Voor de Kick-off 2018 zoekt We Are Leiden nog enkele nieuwkomers, er is nog plek! Mailen mag naar info@weareleiden.nl.

We Are Leiden zoekt ‘wijkmakers’ voor Urban Actions

Dit voorjaar start We Are Leiden met een nieuw project in de wijken van Leiden. Daarvoor zoekt de organisatie mensen die veel voor hun wijk betekenen en de buurt goed kennen. Ze zijn bijvoorbeeld betrokken bij de wijkvereniging, het buurtcafé of andere verenigingen in de wijk. En zetten zich daar ook meer dan 100 procent voor in.

We Are Leiden wil graag samenwerken met deze zogenoemde ‘wijkmakers’ die zich vrijwillig inzetten voor de wijk. Met deze wijkmakers willen we aan de slag voor het nieuwe project: Urban Actions. Ken jij een echte wijkmaker? Geef hun naam en contactgegevens aan We Are Leiden door via dit formulier. Vragen over dit project? Mail naar info@weareleiden.com

Facebookpagina van We Are Leiden

Website van We Are Leiden