STADSLAB

10 jaar Stadslab Leiden

Lees meer

21 juni 2019 bestaat Stadslab Leiden 10 jaar!!!

Dit willen we natuurlijk samen met jullie uitgebreid vieren! We bereiden een mooi feestje voor op 21 juni: een hele dag vol activiteiten op tien plekken in het Singelpark. er komen tien verschillende evenementen van ‘s ochtends 10 tot ‘s avonds 10 uur. Doe mee, sluit je aan, er is plek genoeg in en bij het park!

Leiden telt duizenden vrijwilligers, in tientallen clubs, verenigingen, buurtcomités, enz., die allemaal hetzelfde doel nastreven: Leidse straten, buurten, wijken en (daarmee) de hele stad nóg mooier, creatiever, socialer, duurzamer en ondernemender maken. Stadslab wil, bij z’n 10-jarig bestaan, niet alleen maar zichzelf in het (midzomer-)zonnetje zetten. Het wordt een dag voor en door alle vrijwilligers en burgerinitiatieven in de stad. 

Op donderdag 21 maart maken we het programma bekend. Wil je meedoen met het jubileum van 10 jaar Stadslab Leiden, laat het ons weten! De hele maand februari kun jij je nog aanmelden om ook een activiteit te (helpen) organiseren op één van de tien plekken in het Singelpark. Meer weten? Mail ons: info@stadslableiden.nl.