Zoeken

naar projecten, activiteiten, nieuws en pagina's

Podium Pitch

Podium Pitch

Podium Pitch is een culturele talkshow. Bekende en minder bekende artiesten, kunstenaars, schrijvers en meer presenteren in Podium Pitch hun nieuwste project. Een kwartier krijgen ze, om hun laatste boek, cd, voorstelling te pitchen. Om over hun expositie te vertellen, webdocumentaire of culturele onderneming.

Eerst presenteren ze zichzelf in tien beelden. Daarna vertellen ze. En natuurlijk laten ze iets horen of zien, lezen ze voor uit eigen werk of dansen tussen de stoelen en tafels. Een sprankelende culturele show, onder leiding van journalist Yaël Vinckx. Geen gedoe met kaarten reserveren: Podium Pitch is gratis. En er kunnen altijd tafels en stoelen bij.

De culturele talkshow begon in het debatcentrum van NRC Handelsblad in Amsterdam. Samen met Stadslab Leiden is Podium Pitch uitgebreid naar Leiden, in het Rijksmuseum van Oudheden. Podium Pitch is jouw UIT-agenda op een podium. Waar moet je de komende weken naar luisteren, wat moet je zien, wie moet je lezen? Bij Podium Pitch kom je het te weten!