Zoeken

naar projecten, activiteiten, nieuws en pagina's

365 graden

365 graden

Iedere dag een unieke belevenis, ontdekking of ontmoeting. En dat 365 dagen lang, in de Stad van Ontdekkingen. Het project 365graden Leiden is druk bezig met het agenderen van bijzondere initiatieven en kijkjes achter de schermen in de stad. Van wetenschap tot cultuur, van entertainment tot kunst. Op dit moment zijn er verschillende enthousiaste toezeggingen gedaan door gevestigde culturele instellingen en festivalorganisaties. Kortom, de agenda is in wording!

Het project zoekt uiteraard 365 unieke items dus alle input is welkom. Wij roepen daarom iedereen op om ideeën en bestaande initiatieven bij ons aan te geven. Van flashmob tot chef à table. Van de organisaties die jaarlijks al Leidse ontdekkingen organiseren vragen we om een extra twist of inkijkje. Dus niet de tentoonstelling komt op de agenda maar de totstandkoming van zo’n tentoonstelling. De achterkant, het maakproces of een gebouw. We zoeken deelnemende bedrijven, organisaties en particulieren die op de 365graden kalender willen. Voorwaarde voor deelname is dat de items uniek zijn en eenmalig. Vanaf september is de lancering van de kalender gepland.

Dit project is een succes als we in september de agenda voor de maanden daarop gevuld hebben en het vervolg in 2012 en verder belegd is bij een organisatie in de stad die voor continuïteit kan zorgen. Het succes wordt afgemeten aan de publiciteit die we via de kalender voor Leiden Stad van Ontdekkingen met name buiten de regio genereren. Meer informatie of bijdragen aan het succes? Of heb je een goed idee?

Mail voor meer info en actie!