STADSLAB

Bestuur

Lees meer

Bestuur

Stadslab Leiden heeft een bestuurswisseling gehad! Nieuwe gezichten, nieuwe ideeën, nieuwe geluiden…

Vacature voorzitter –

Sigrid Jansen (secretaris) – Na ruim een jaar actief geweest te zijn voor Stadslab Breestraat2022, ben ik toegetreden tot het bestuur van Stadslab. Mijn drijfveer is om samen met enthousiaste mensen leuke initiatieven voor Leiden te ondersteunen en uit te voeren. Bij deze nodig ik je uit om deel te nemen aan een van de vele initiatieven van Stadslab.

Dorien Hooman (penningmeester) –  Ik woon al 40 jaar in en nabij Leiden en heb er mijn hart verpand. Ik heb Stadslab leren kennen via De Ziel van Leiden, het stripboek waar ik aan heb meegewerkt. Via de sessies die we organiseerden leerde ik veel mensen kennen en Leiden vanuit verschillende aspecten te zien. Mijn passie ligt bij cultuur, kunst, geschiedenis, dans en muziek (ik speel accordeon en zing in de Leidse klezmerband Di Krenitse). Ik word erg warm van zaken als burgerparticipatie, circulaire economie en sociaal ondernemen. Leiden heeft al heel veel te bieden, maar natuurlijk kan het allemaal nog leuker, mooier, duurzamer, socialer…

Gonny van Alewijk (algemeen bestuurslid) – Ruim 20 jaar geleden kwam ik voor de liefde naar Leiden. Nu woon ik vlakbij en ben met die Leidse liefde getrouwd. Ik ben freelance communicatieadviseur en wil graag mijn liefde voor Leiden gebruiken om Leiden nog mooier en leuker te maken. Eerder met ‘De Ziel van Leiden’, nu stop ik mijn energie via het bestuur in Stadslab. Samen met jullie wil ik meewerken aan prachtige, wilde en creatieve dromen en sociale, groene en multiculturele plannen en projecten!

Malinda Clouder (algemeen bestuurslid) – Ik woon nu 20 jaar in Leiden, samen met mijn kinderen. Ik heb een winkel met fairtrade kleding van natuurlijke materialen, zoals zijde, bamboe en hennep. Ik werk al jaren met kinderen en creativiteit. Daarnaast vind ik zingen en theater leuk en maak ik beelden van keramiek. Ik ben bestuurslid van Stadslab, omdat ik het belangrijk vind dat mensen in Leiden die leuke ideeën hebben, deze ook waar kunnen maken. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Vacature algemeen bestuurslid –

Het bestuur is te bereiken via info@stadslableiden.nl.