Zoeken

naar projecten, activiteiten, nieuws en pagina's

Stadslaboranten

Nu de interne organisatie van Stadslab weer op orde is, is het tijd om onze belangrijkste bron wat nieuw leven in te blazen. In de komende periode zullen we een deel van onze stadslaboranten vragen om te peilen of ze stadslaboranten willen blijven, maar ook wat ze kunnen en willen bijdragen aan de nieuwe koers van Stadslab. Met die antwoorden zullen we de laboranten breder benaderen zodat we een helemaal up-to-date bestand hebben en we weten wie we kunnen benaderen voor wat. Tot slot willen we de groep van Stadslaboranten uitbreiden, verversen en diverser maken. Mocht je zelf niet meer zo lang willen wachten om bij één van onze projecten betrokken te zijn, laat het ons vooral weten!

Meer weten? Kijk hier of mail naar info@stadslableiden.nl