Zoeken

naar projecten, activiteiten, nieuws en pagina's

Geef je textiele traditie door

Leiden is een oude stad met een grote textieltraditie. We zoeken we mensen die hun textiele traditie door willen geven aan anderen.

Zondag 26 mei organiseert De Rode Draad in Leiden een dag vol workshops. We willen inwoners van Leiden met elkaar verbinden door het uitwisselen van textiele werkvormen. Het zou leuk zijn als we uit elk werelddeel textiele technieken kunnen laten zien. Ben je geïnteresseerd en wil je jouw kennis delen door het geven van een workshop, stuur dan een email naar info@stadslableiden.nl o.v.v. De Rode Draad van Leiden.

 

The Read Thread of Leiden

Handwerken uit alle windstreken changed her name: The Red Thread of Leiden. The Red Thread of Leiden is looking for people that love textiles. The Red Thread of Leiden organizes on Sunday, May 26th 2019 a textile festival. Leiden is an old city with a big history of textile traditions. The organization wants to make connections between people with different ways of making different textiles. We are looking for people who like to pass on their textile crafts to others.

Sunday May 26th The Red Thread organizes a free day full of workshops. We want the citizens of Leiden to connect in the idea of exchanging different textile crafts with each other. It would be wonderful if we could find people from all over the world to show their different textile crafts. Are you interested and would you like to share your knowledge and craft by giving a workshop. Please send a mail to info@stadslableiden.nl with the name The Red Thread of Leiden.

De Rode Draad van Leiden

De Rode Draad van Leiden wil inwoners van Leiden met elkaar verbinden door het uitwisselen van textiele werkvormen en handwerken.

Over dit project